Bjelopoljac Isak Šabanović oduševio sve u emisiji „Zvezde Granda“

 Bjelopoljac Isak Šabanović oduševio sve u emisiji „Zvezde Granda“

Isak Šabanović iz Bijelog Polja sinoć je u emisiji „Zvezde Granda“ žiri ostavio bez teksta. Oduševio je svojim pjevanjem i ponašanjem na sceni.

Kandidat slavnog Aleksandra Milića – Milija, dvadesetpetogodišnji mladi muzičar skupljao je hrabrost tokom godina dok se konačno nije pojavio na velikoj sceni i raspametio žiri svojim glasom, emocijom i scenskim ponašanjem.

Apsolutno svaki član žirija ostao je zabezeknut onim što je čuo i vidio kada je Isak u pitanju, a da je mladom pjevaču to imponovalo govore suze, koje nije mogao da zaustavi tokom pauze između pjesama.

U jednom momentu mentor mu je prišao da ga zagrli, prije pjevanja druge pjesme, kao i da mu da riječi utjehe i ohrabrenja za dalje.

I njegovu drugu pjesmu ispratio je aplauz žirija i publike, koji su minutima stajali na nogama i dali podršku ovom kandidatu, a suze nije krila ni Jelena Karleuša koja mu je prognozirala titulu balkanske zvijezde.

Dragan Stojković – Bosanac je rekao da je Isak sve ono što on zagovara u “Zvijezdama Granda“, dok mu je Marija Šerifović obećala duet!

Portal Mojkovac

Pročitajte još