„Istina će se doznati“: Kasalica oslobođen optužbi da je naslikao karikaturu Bratić

 „Istina će se doznati“: Kasalica oslobođen optužbi da je naslikao karikaturu Bratić

Nikšićanin Nebojša Kasalica oslobođen je optužbe da je autor uvredljive karikature na kojoj je prikazana ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić.

On je prije dva dana dobio poziv od policije da u svojstvu građanina da izjavu, a nakon toga su mu, kako tvrdi, oduzeti telefon i laptop, koji su mu sinoć vraćeni.

Kako je Kasalica napisao na svom Fejsbuk profilu oslobođen je optužbi, a tužba protiv lica koja su, kako je naveo, širila laži o njemu je sastavljena i čeka da bude podnesena.

„Želim da se zahvalim svim ljudima, prijateljima, kumovima, braći, sestrama, rođacima i svima ostalima koje poznajem i ne poznajem, za neizmjernu podršku koju su mi pružili i pomoć koju su mi ponudili tokom ovih par dana u kojima smo moja porodica i ja proživjeli razne neprijatnosti. Hvala vam što ni u jednom momentu niste posumnjali u moju krivicu. Hvala porodici gospođe Bratić koja se javno oglasila povodom ovog nemilog događaja i čija je izjava bila u moju korist. Hvala mom advokatskom timu što su me na najvišem i najprofesionalnijem nivou zastupali, za šta nisu htjeli da uzmu ni jedan jedini cent. Volio bih da mogu nekako svima da vam se odužim“, naveo je Kasalica. 

Istakao je da ovakve neprijatnosti mogu svakome da se dese.

„Ili što kaže jedan moj prijatelj, one su se zapravo dešavale i već se dešavaju svima koji su na ovaj ili onaj način „označeni“. Zato, ako se baš vi nađete sljedeći na spisku bolesnika koji javno blate i razapinju ljude, nemojte mnogo da se brinete i sjekirate i gutate bromazepame i naravno ne idite nigdje bez advokata. Istina će se na kraju doznati“, poručio je Kasalica. 

Portal Mojkovac

Pročitajte još