Jedan dio Mojkovca bez struje

 Jedan dio Mojkovca bez struje

Snijeg koji je tokom prethodnog dana padao izazvao je dosta problema i poteškoća. Kako nam je saopšteno iz elektrodistribucije u Mojkovcu uslijed obolnijih padavina došlo je do oštećenja većeg broja dalekovoda.

Sve ekipe su na terenu i rade bez prestanka da otklone kvarove na mreži. Mnogo je kvarova na mnogo različitih nepristupačnih mjesta, do kojih je veoma teško doći. U prethodnoj noći ekipe su do kasnih večernjih časova bile na terenu, a jutros nastavili i uradiće sve da što prije grad ima uredno napajanje električnom energijom.

Putevi su prohodni,gradske ulice čiste.

Mnogo je bilo poziva građana u toku dana. Uspjeli smo svima da izađemo u susret,a danas nastavljamo. Imali smo dosta poteškoća u čišćenju, jer su oborena stabla drveća na seoskim putevima pravile problem, pa nam je to dodatno otežavalo i oduzelo dosta vremena. Mašine su od ranog jutra na terenu i sve što juče nijesmo uspjeli da riješimo, riješićemo danas, poručili su za naš Portal iz Komunalnog preduzeća.

Iz hidrometeorološkog zavoda je najavljeno da se i danas očekuju padavine, u južnim predjelima kiša,a na sjeveru snijeg i da će se padavine nastaviti i narednih dana.

Portal Mojkovac

Pročitajte još