Put prema Slatini u prekidu.Nova klizišta i problemi

 Put prema Slatini u prekidu.Nova klizišta i problemi

Kiša je izazvala velike probleme tokom noći.Poplave, izliveni potoci i rijeke pokrenula su nova klizišta.Problema je bilo na Gornjem Mojkovcu,nekoliko domaćinstava u Ambarinama je bilo ugroženo, a put u Slatini je opet oštetilo klizište i zatvoren je za saobraćaj. Klizišta je bilo u u naselju Lazina,ali nije izazavalo veća oštećenja.

Pripadnici službe zaštite i spašavanja i ekipa komunalnog preduzeća, bili su cijelu noć na terenu i dali su sve od sebe da spriječe da dođe do većih problema i materijalne štete.

Na mnogo lokacija u istom vremenskom periodu smo imali prijavljene probleme.Sve raspoložive snage su u najkraćem roku izašle na teren i radile cijelu noć kako bi spriječili da voda ne ugrozi domaćinstva tj stambene objekte.Put u Slatini je oštetilo novo klizište i u prekidu je za saobraćaj,saopštio je Predrag Smolović direktor JKP „Gradac“

Služba zaštite je takođe na terenu i rešavaju probleme, jer je kiša najavljena u poslepodnevnim časovima i rade sve da oslobode začepljena korita rijeka i potoka, da usljed novih padavina ne bi došlo do novih izliva i problema, kazao je za naš Portal, rukovodilac službe zaštite Dragan Marković.

Portal Mojkovac

Pročitajte još