Raftingom na Tari označen početak godine

 Raftingom na  Tari označen početak godine

Ruski turisti koji su posjetili Kamp Rabrenović u Mojkovcu i bili njihovi gosti, obilježili su početak godine na neuobičajan način. Naime, oni su izrazili želju, da iako ovo nije baš najbolje vrijeme za rafting, spuste se, po veoma hladnom vremenu i nabujaloj rijeci Tari. Izazov i nije bio baš lak, ali izuzetno hrabri i obučeni skiperi „Montenegro Extreme“ spustili su Tarom ruske turiste od Kampa Rakočević, odakle se inače tardicionalno označava početak rafting sezone do mojkovačkih mostova gdje su i završili. Oduševljeni i sa mnogo utisaka i prelijepih potencijala mojkovačkog kraja ruski turisti su pošli iz Mojkovca i obećali da će opet prvom prilikom ponovo doći da obiđu sve što sad nijesu uspjeli.

Da bi sve ostalo zabilježeno snimkom ili fotografijom tu je naravno mojkovčanin Nikola Zindović, momak koji je zaljubljenik u prirodu i fotografiju.Objektiv i Nikola su u neraskidivoj vezi,gdje god pođe nosi aparat sa sobom i već duži niz godina prati sve aktivnosti u gradu Mojkovcu. Obilazi i prikazuje sve prirodne ljepote grada na društvenim mrežama i njegovoj stranici „Promo Mojkovac“.Njegove fotografije i snimci ostavljaju publiku bez teksta, a da je tako govore i mnogobrjne nagrade i priznanja koje je osvojio.

Nadamo se da je ovo uvod u odličnu turističku sezonu u ovoj godini, koja je prošle godine bila loša zbog pandemije korona virusa.

Portal Mojkovac

Pročitajte još