Ski centar Kolašin 1600 dobio struju

 Ski centar Kolašin 1600 dobio struju

Ski centar Kolašin 1600 dobio je struju, nakon ispada elektro sistema usljed loših vremenskih uslova. To je Portalu RTCG saopštio direktor Skijališta Crne Gore Miloš Popović. Kako je naveo sjutra, počev od 9.30 časova ski centar Kolašin 1600 će biti otvoren za sve skijaše i ljubitelje zimskih aktivnosti.

„Obavještavamo javnost da je počev od 15.00 časova uspostavljeno uredno snabdijevanje električnom energijom ski centra Kolašin 1600. Od strane CEDIS-a smo obaviješteni da je na dalekovodu 35kw Breza-Rijeka Mušovića otklonjen kvar“, rekao je on.

Oni su se izvinili svim turistima koji su jutros krenuli na skijanje i doživjeli neprijatnost zbog nestanka električne energije, ali, kako ističe, ski centar nije radio isključivo zbog navedenih okolnosti na koje nisu, kako kažu mogli uticati jer nisu u njihovoj nadležnosti.

„Obaviještenje za javnost povodom nestanka struje nijesmo mogli izdati prije 9 časova kada smo i zvanično obaviješteni da je u pitanju veći kvar. Takođe, obaviještavamo sve korisnike naših usluga koji su za dan 08.01.2021.godine imali kupljen ski pass da će isti moći da iskoriste do kraja zimske sezone“, navodi se u saopštenju.

Podsjetimo, jutros je na dalekovodu Rijeka Mušovića-Jezerine došlo do ispada elektrosistema, usljed loših vremenskih prilika. 

Iz preduzeća Skijališta Crne Gore apelovali su na institucije da preduzmu maksimalne mjere i napore iz svojih nadležnosti, kako bi bilo obezbijeđeno besprekorno funkcionisanje zimskih centara.

Popović je saopštio da sjutra očekuju veliki broj gostiju.

Portal Mojkovac

Pročitajte još