U petak u Mojkovcu najveća crnogorska zastava

 U petak u Mojkovcu najveća crnogorska zastava

Najveća crnogorska zastava dimenzija 100×50m koja je urađena i po prvi put podignuta 21. maja na Dan nezavisnosti na Cetinju, ovih dana zavijoriće se u svim gradovima u Crnoj Gori.

U petak 4. juna na sportsko – rekreativnoj zoni u Mojkovcu razviće se zastava,a domaćini ovog događaja pozivaju sve one kojima su država Crna Gora,njena obilježja i simboli na prvom mjestu,da dođu u što većem broju i podrže ih u ovom veoma važnom događaju za njihov grad.

Od prvog dana smo na braniku naše države.Ne interesuje nas nijedna politička partija,radimo sve isključivo iz ljubavi prema našoj jedinoj državi,našoj majki Crnoj Gori.Dali smo i ubuduće ćemo dati podršku našoj braći u čitavoj Crnoj Gori i svima koji rade na očuvanju temeljnih vrijednosti naše države. Od Bara,Bijelog Polja,Cetinja,Podgorice pjevala se pjesma „kad je bilo stani pani,stizali su Mojkovčani,stizali su i stizaće,Crnu Goru izdat’ neće“.

Pozivamo sve naše prijatelje da dođu u naš grad, u petak u 18:30h gdje će ih toplo i sa zadovoljstvom dočekati crnogorski Mojkovac,da uz druženje i bogat zabavni program, podignemo našu najljepšu, najveću i jedinu zastavu,navodi se u sopštenju grupe „Crnogorci Mojkovac“

VIDEO: Instagram „Crnogorci Mojkovac“

Portal Mojkovac

Pročitajte još