Mojkovac spremno dočekuje novogodišnje praznike grad prelijepo ukrašen

 Mojkovac spremno dočekuje novogodišnje praznike grad prelijepo ukrašen

FOTO: Nikola Zindović

Ekipa Komunalnog preduzeća „Gradac“ radi veoma predano i marljivo na svakom potezu grada i zaista je za svaku pohvalu. Vrijedna ekipa Komunalnog preduzeća vidna je svakodnevno na svakom koraku u opštini i trude se da grad bude uređena urbana sredina.

Mnoštvo uređenih šetališta, parkova ukrašenih cvijećem, osvijetljenim simbolima grada, raznih zanimljivih detalja na raznim pozicijama u opštini, ostavljaju svakog građanina, prolaznika i posjetioca oduševljenim.

Grad je kako kažu građani prelijepo uređen za novogodišnje praznike.

Ekipa Komunalnog preduzeća je zaista za svaku pohvalu. Njihov predan rad i ideje su vidljive svuda. Grad je prelijepo uređen i veoma čist. Uvijek su tu na raspolaganju građanima u svakom trenutku. Centar grada je prelijepo okićen. U ovoj teškoj godini za svakog stanovnika svijeta, a posebno našeg malog grada izazvanom pandemijom korona virusa, ovako uređen grad bude jedna velika relaksacija i odmor za oči, posebno u noćnim časovima. Kada padne prvi sumrak djeca odmah insistiraju da pođu u centar grada,uživaju u prelijepim detaljima i slikaju se.

Ono što je posebno atraktivno i još više upotpunjava pretprazničnu atmosferu, su novogodšnji zvuci u samom centru grada, koji ovako prelijepo uređen ambijet, čine još ljepšim i posebnim.

Portal Mojkovac

Pročitajte još