Mojkovčani Z.V.(35) i D.V.(40) lišeni slobode

 Mojkovčani Z.V.(35) i D.V.(40) lišeni slobode

Foto: IndexOnline.rs

Mojkovačka policija uhapsila je dvije osobe, jednu zbog dva prekršaja a drugu zbog krivičnog djela, saopšteno je iz Uprave policije.

„Naime, juče oko 14,40 časova službenici Odjeljenja bezbjednosti Mojkovac su u mjestu Tutići izvršili kontrolu i pregled vozila marke „Mercedes“ mojkovačkih registasrskih oznaka kojim je upravljao Z.V. (35) iz Mojkovca a sa njim u vozilu se nalazio i D.V. (40) iz Mojkovca“, navodi se u saopštenju.

„Prethodno se lice nije zaustavilo na znak zaustavljanja policijskog službenika ali su vozilo i vozač nakon kraće potjere zaustavljen i preduzete su službene radnje“, saopšteno je iz policije navodeći da je tokom pregleda kod Z.V. pronađeno 2,2 grama marihune, dok je D.V. odbacilo pakovanje u kojem je bilo preko 10 grama marihuane.

„Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje su navedena lica konzumirala opojnu drogu u mjestu Ravna Rijeka, koju je kako se sumnja D.V. nabavio od nepoznatog lica u Bijelom Polju“, ističu iz UP dodajući da je D.V. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga i on će uz krivučnu prijavu biti priveden državnom tužiocu na dalju nadležnost.

Z.V. je lišen slobode, navode iz UP, zbog dva prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima. On se nije zaustavio na znak službenika policije i upravljao je vozilom pod dejstvm psihoaktivnih supstanci.

„Njemu je sudija za prekršaje izrekao kaznu zatvora u trajanju od 30 dana“, piše u saopštenju policije.

Portal Mojkovac

Pročitajte još