Opština Mojkovac mijenja radno vrijeme sa strankama i način rada

 Opština Mojkovac mijenja radno vrijeme sa strankama i način rada

Foto: Sjever CG

Zbog pogoršane epidemiološke situacije u Mojkovcu, predsjednik Opštine Ranko Mišnić je izdao naredbu kojom se određuje rad sa strankama kao i određene zabrane za zaposlene.

„Starješine organa uprave i službi opštine Mojkovac organizovaće rad organa, na način što će redukovati broj zaposlenih, putem određivanja dežurstava zaposlenih i smanjiti boravak u kancelariji najviše dva zaposlena. Takođe utvrdiće se i radna mjesta za koja je moguće da se rad obavlja od kuće, tim što ti zaposleni će radne zadatke obavljati u skladu sa nalozima izdatim putem e-mail-a ili telefonskim putem“,navodi se u naredbi koju potpisuje predsjednik Opštine.

Novom odredbom rad sa strankama je od 11 do 13 časova i obavlja se u pisarnici za ovjeru potpisa, rukopisa i prepisa.

„Rad sa strankama u ostalim sekretarijatima i službama, odvijaće se putem predaje pismenog zahtjeva preko pisarnice, za ostvarivanje svoga prava. U zahtjevu obavezno naznačiti kontakt telefon i adresu stanovanja“, piše u objavljenoj naredbi.

Predsjednik Opštine je strogo zabranio i boravak zaposlenih u kafe objektu u zgradi opštine.

„Najstroćije se zabranjuje boravak u kafe objektu bilo koga osim radnice koja je angažovana na tim poslovima. U protivnom zaposleni će snositi disciplinske sankcije“, piše u odluci.

Naredba će važiti dok se ne poboljša epidemiološka situacija.

Pročitajte još