Davidović optužio Vučića: On je jedan od nalogodavaca atentata na mene i episkopa Joanikija

 Davidović optužio Vučića: On je jedan od nalogodavaca atentata na mene i episkopa Joanikija

Lider Narodnog pokreta, Miodrag Davidović, optužio je predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da je jedan od nalogodavaca mnogih nedjela u toj državi, među kojima i atentata na njega i episkopa budimljansko-nikšićkog Joanikija dok su boravili u Beogradu.

„Atentat na nas je izvela grupa koju je, prema pisanju štampe iz Srbije, izvršila mnoga nedjela. To je uzrok mnogih nesreća, a glavni organizator svih pogibija je Vučić“, rekao je Davidović na konferenciji za novinare u Nikšiću.

Foto: FB

On je podsjetio da je iste noći kada je izvršen atentat na njih kazao da ga izvršioci ne zanimaju, jer je sa njima spreman popiti kafu, već nalogodavci.

„Jedan od nalogodavaca, prema tvrđenju uhapšenih ljudi koji su njegovi pajtosi, su sve ovo priznali. Koliko je još bilo nalogodavaca vrlo brzo ćemo saopštiti“, rekao je Davidović.

Kako je istakao, to je razlog zbog čega je u predizbornoj kampanji po nalogu Vučića „napisao 850 pamfleta i angažovano 467 botova da „laje“ za Narodnim pokretom, a dovezeno je i tri šlepera najogavnijih postera preko ilegalnih prelaza u Crnu Goru i sada ih lijepe po Nikšiću“.

Portal Mojkovac

Pročitajte još