DF-ovci o odlaganju sjednice: Sjutra će se znati ko je nevjera, za ovo nisu glasali birači

 DF-ovci o odlaganju sjednice: Sjutra će se znati ko je nevjera, za ovo nisu glasali birači

Nakon informacije da su poslanici Demokrata, SNP-a, GP URA i Prave Crne Gore odustali od zahtjeva za održavanje vanredne sjednice na kojoj je trebalo da se raspravlja o tužilačkim zakonima, reagovali su burno iz Demokratskog fronta.

17. februar 2021 – 08:18

392

2 minIzvor: Arhiva, FOS media

Autor: FOS Media

„Vlada Crne Gore se svrstala na stranu Đukanovica i njegove mafije. Ako URA I Demokrate ne glasaju za promjene u tužilaštvu i smjenu Katnića, oni su prešli na stranu DPS i mafije. Za ovo nijesu glasali naši birači. Pozivam Niksicane da na izborima masovno podrze DF“, poručio je lider PzP-a Nebojša Medojević. 

Njegov kolega Milan Knežević navodi da je DF je birao narod a ne treći sekretari u ambasadama. 

„Ne pristajemo na ucjene Кatnića i drugih iz OКG. U četvrtak će se vidjeti ko je vjera a ko nevjera“, dodao je on. 

„Neka je sa srećom u oba doma“, prokomentarisala je Marina Jočić. 

„Kad malo bolje razmislim, možda Slavolub Stijepović nije uzeo kovertu“, tvrdi Milun Zogović. 

Potpredsjednica DNP-a Maja Vukčević smatra da je Milivoje Katnić za ovu vijest već znao i da se ovo nije smjelo dogoditi.

„Da Milivoje Katnić bude jači od Parlamenta i od Vlade. Sigurna sam da ne postoji jedan glasač koalicije koja čini većinu, koji je glasao za ovakav razvoj događaja. Neozbiljno je od kolega što su prethodnih dana najavljivali izglasavanje zakona, a danas od istog odustali! Evropski put je važan, ali važni su i građani Crne Gore i njihovo mišljenje. Neprijatelj Crne Gore na tom putu je korupcija i kriminal, i ovaj zakon je konačno trebao da učini da se krene u reformu pravosudnog sistema. Svaki dan sa ovakvim tužilaštvom koje hapsi i procesuira Daru sa Smokovca, a na slobodu pušta kriminalce je mnogo za crnogorske građane“, dodala je ona

Portal Mojkovac

Pročitajte još