Vučinić: Krenite sa nama kao konstruktivna opozicija da gradimo bolju CG

 Vučinić: Krenite sa nama kao konstruktivna opozicija da gradimo bolju CG

Foto: Radnička partija

Lokalni odbori DPS-a nisu još shvatili da nemaju više u rukama „mapet lutku svoje partije“ Veselina Veljovića. Okrenite se budućnosti i krenite sa nama kao konstruktivna opozicija da gradimo bolju Crnu Goru, saopštio je predsjednik Radničke partije i poslanik Maksim Vučinić.

U javnosti se, navodi on, može primijetiti da lokalni odbori DPS-a nisu još shvatili da nemaju više u rukama „mapet lutku svoje partije“ Veselina Veljovića.

„Da im je prvi pendrek Nikola Janjušević više neupotrebljiv, a da Jovica Rečević razmišlja kako da se vrati korijenima i da se pokaje zbog premlaćivanja naroda i što je bacio ‘tonu’ suzavca na 20.000 građana 24. oktobra 2015. godine“, kaže Vučinić.

„Okanite se crnogorske slobodarske omladine, i budite zahvalni šta su sve posljednjih pet godina pretrpjeli zbog toga što su bili na pravoj strani istorije, jer su kroz tu borbu oslobodili i vas okovane interesima vaše partije. Okrenite se budućnosti i krenite sa nama kao konstruktivna opozicija da gradimo bolju Crnu Goru svih nas“, zaključuje Vučinić.

Portal Mojkovac

Pročitajte još