Atletičari „Tare“ uspješni na takmičenju „Trofej Crne Gore“

 Atletičari „Tare“ uspješni na takmičenju „Trofej Crne Gore“

Na Međunarodnom atletskom mitingu ,,Trofej Crne Gore“ za seniore u Baru atletičari atletskog kluba ,,Tara“ ostvarili su zapažene rezulatate.

Naime, oni su svi pojedinačno u svojim dispciplinama osvojili medalju.Treneri Marko i Danilo Ristić zadovoljni su ostvarenim rezultatima.

Ana Boškovic je osvojila zlatnu medalju u bacanju diska i srebro u bacanju koplja, dok je Aleksandra Zejak osvojila srebro u bacanju diska.

Ostali takmičari su nastupali van konkurencije u mlađim kategorijama.

Vesna Kljajevic je u bacanju kugle od 3 kg hicem od 14, 49 m potvrdila normu za Evropsko prvenstvo za mlađe juniore u Izraelu i ostvarila najbolji rezultat ove sezone, a takođe je bila najbolja u bacanju koplja.

U kategoriji pionirki najbolji rezultat u bacanju diska ostvarila je njena sestra Kristina. U skoku uvis za pionirke najbolji rezultat ostvarila je Aleksandra Stanić, a odmah iza nje Nina Lašić. Nadomak od pobjedničkog postolja bila je i Anđelina Lašić u bacanju koplja.

Naročito smo ponosni na debitante Olju Simićević i pionira Matiju Damjanovića na ostvarenim najboljim rezultatima u bacanju diska i kugle u svojim kategorijama.

Tekst. I.Vidaković

Portal Mojkovac

Pročitajte još