Mojkovčani na korak do titule

 Mojkovčani na korak do titule

Pobjeda Mojkovčana u prvom meču finalne utakmice za državnog prvaka Futsal lige Crne Gore

Prepuna dvorana u Mojkovcu i fenomenalna podrška mnogobrojne publike dala je jak vjetar u leđa našim fudbalerima da savladaju petostrukog državnog prvaka Crne Gore u futsalu, ekipu Titograda.

Odličnom igrom i borbom na terenu, naši fudbaleri bili su strpljivi i čekali svoju šansu. Već u 3. minutu utakmice Vaso Dubak odličnim udarcem sa desne strane pogađa za 1:0.
U 12. minutu korner za ekipu Titograda. Eldin Ćorović odličnim udarcem postiže pogodak za 1:1.
U 15. minutu korner za ekipu Brskova. Radovan Radonjić odlično asistira za Nikolu Radulovića koji postiže pogodak za 2:1 i tako ekipa Brskova na poluvrijeme odlazi sa jednim golom prednosti.

U drugom poluvremenu ekipa Titograda kreće ofanzivnije.
Mojkovčani su i dalje strpljivo čekali, pa je Bojan Minić oduzeo loptu, uputio je na drugu stativu za Đura Milanovića, a Marko Spasojević fudbaler Titograda u želji da spriječi taj pas, klizećim startom loptu gura u svoju mrežu.

Jaka terenska inicijativa ekipe Titograda se nastavlja. U 30. minutu Adžic sjajnim udarcem sa 10 – ak metara smanjuje rezultat na 3:2.
Šanse su se zatim ređale na obje strane, a fudbaleri Brskova uspjeli su da do kraja sačuvaju prednost i zaključe utakmicu pobjedom, na zadovoljstvo preko 1000 gledalaca koji su im danas dali nevjerovatnu podršku.

Naredni meč koji će odlučiti državnog prvaka igra se u nedjelju 5.juna u Podgorici u SC Verde sa početkom u 20:00h.

Naša redakcija čestita fudbalerima Brskova i želi im sreću u narednoj utakmici.

Tekst: I. Vidaković

Portal Mojkovac

Pročitajte još