Mojkovčani uspješni na FIBA 3×3 turniru u Kolašinu

 Mojkovčani uspješni na FIBA 3×3 turniru u Kolašinu

Proteklog vikenda na Skijalištu u Kolašinu održan je FIBA 3×3 turnir u basketu. Na veoma kvalitetnom turniru na kojem su učestvovale ekipe iz svih gradova Crne Gore i naš grad je imao predstavnika, koji su na pomenutom turniru ostvarili plasman među najbolje četiri ekipe.

Ekipa „Mojkovac“ koju čine Ivan Zejak, Pero Mišnić, Nikola Đorđević i Drago Bošković su u polufinalnom meču izgubili od ekipe G – unit iz Bara koja je osvajač ovog turnira i inače jedna od najboljih basket ekipa u Crnoj Gori. U odličnom meču i neizvjesnom rezultatu do samog kraja, naši predstavnici su bili ravnopravan protivnik ekipi G – unit, a pobjedu su propustili u zadnjim minutima meča.

Ovo je bio veoma kvalitetan turnir i jaka konkurencija. Prezadovoljni smo ostvarenim rezultatom. Ovo je tek početak našeg učešća na turnirma.Trudićemo se da naš grad predstavimo na najbolji mogući način.

Inače, grad Mojkovac je prepoznatljiv u svim sportskim disciplinama i sjajnim rezultatima na svim takmičenjima, a učešćem naših predstavnika na ovom turniru u basketu, je još jedna potvrda da je Mojkovac uvijek bio i biće grad sporta i uspješnih sportista i da su upravo oni najbolji reprezenti našeg grada.

Tekst: I.Vidaković

Portal Mojkovac

Pročitajte još