Remi u derbiju Futsal lige.Het- trik Vuletića

 Remi u derbiju Futsal lige.Het- trik Vuletića

Početak drugog dijela Futsal lige Crne Gore obilježili zanimljivi mečevi.

U Mojkovcu je Brskovo dočekalo lidera na tabeli ekipu Bajo Pivljanin i u zanimljivom i neizvjesnom meču do kraja uspjeli da podijele bodove, što je na kraju možda i najrealniji ishod utakmice.

Ređale su se šanse na obje strane,a Brskovo došlo do prednosti u 19 minutu preko Minića i na poluvrijeme otišli sa jednim golom prednosti. Na početku drugog poluvremena Brskovo je čuvalo rezultat, a Bajo Pivljanin krenuo ofanzivnije. Pojačanje ekipe iz Plužina, Luka Vuletić, koji je nakon dolaska iz Hrvatske odlučio da nastavi karijeru u ekipi Bajo Pivljanin pokazao je da je pravo pojačanje ekipe i da je možda u ovom trenutku i najbolji igrač crnogorskog futsala. On je u 22. minutu nakon odličnog driblinga postigao najljepši gol na meču za 1:1.

Nakon toga Brskovo je strpljivo čekalo svoju šansu i nakon dva neuspjela napada gostiju to iskoristili i iz kontra napada Vučetić u 27, a Bojović u 38. minutu Brskovo odvojili na dva gola prednosti. (3:1) Strpljivo je ekipa Baja Pivljanina igrala poslednja dva minuta meča i odličnim akcijama koje je predvodio Radonjić, najbolji akter meča Luka Vuletić u 39 i 40 minutu pogodio za konačnih 3:3.

Portal Mojkovac

Pročitajte još