Tradicionalni Novogodišnji turnir u futsalu ove godine zbog pandemije COVID-19 neće biti održan

 Tradicionalni Novogodišnji turnir u futsalu ove godine zbog pandemije COVID-19 neće biti održan

FOTO: Promo Mojkovac

Jedan od najboljih sportskih događaja ne samo u Mojkovcu, nego i Crnoj Gori ove godine zbog pandemije korona virusa neće se odražati.

Tradicionalni Novogodišnji turnir u malom fudbalu koji je jedan od najboljih sportskih događaja i koji je ove godine trebao da bude 25. po redu neće se održati zbog pandemije korona virusa saopšteno je iz sekretarijata za sport Opštine Mojkovac.

To je turnir koji okuplja sve ljubitelje futsala sa prostora Crne Gore i okolnih država.Tradicionalno za Novogodišnje i Božićne praznike Opština Mojkovac organizuje turnir koji okuplja oko 30. ekipa iz Crne Gore, a prošle godine smo imali i učesnike iz Novog Pazara koji su bili i osvajači turnira. U tim prazničnim zimskim danima sala sporta u Mojkovcu je prepuna. Učesnici iz svih gradova i naši dragi gosti iz Bijelog Polja, Kolašina, Berana, Murina, Plava, Andrijevice,Podgorice, Nikšića, Budve koji se od kraja decembra do polovine januara takmiče u trci za osvajača turnira i prikažu publici najbolje poteze, golove koje mojkovačka publika i te kako zna da cijeni i na završnici turnira u sali je prisutno preko hiljadu gledalaca. Nažalost ove godine zbog pandemije korona virusa turnir je odložen i ovo je drugi put da se zbog epidemiološke situacije prekida turnir, koji je ove godine trebao da bude 25. po redu.

Stižu nam svakodnevni pozivi iz svih gradova da li će biti turnira. Nažalost ove godine pandemija koja je blokirala cijeli svijet, blokirala je i održavanje turnira koji su svi akteri i publika sa nestrpljenjem očekivali. Naravno, nadamo se svi da će pandemija brzo prestati i da ćemo naredne godine nastaviti tamo gdje smo stali,a Organizacioni Odbor turnira svim učesnicima, svojim sugrađanima i građanima Crne Gore, želi srećne nastupajuće Novogodišnje i Božićne praznike.

Takođe, ono što treba napomenuti je da je ovaj sportski događaj upisan u kalendar događaja FSCG, jer je prepoznat kao jedan od najboljih promotera futsala u Crnoj Gori.

Portal Mojkovac

Pročitajte još