5. avgusta memorijalni turnir u basketu Slaviša-Šljako Bajčeta

 5. avgusta memorijalni turnir   u basketu       Slaviša-Šljako Bajčeta

U organizaciji grupe „Brigada – ekipa iz kraja“ u naselju „Šumsko“ u Mojkovcu i ove godine će u periodu od 5. do 7. avgusta biti održan turnir u basketu.

Kako najavljuju organizatori interesovanje za turnir je veliko, a pored samog takmičenja u basketu biće organizovane i zabavne igre za djecu.

Prijava ekipa je do 5. avgusta do 12:00 časova. Izvlačenje ekipa i formiranje grupa je istog dana u 18:00h. Nakon toga slijedi svečano otvaranje turnira uz igre bez granica na kojem imaju pravo učešća djeca od 7 do 14 godina, a ekipu moraju činiti 3 dječaka i jedna djevojčica.

Drugog dana od 17:30h počinje turnir, koji će se igrati i u večernjim časovima s’obzirom da je teren za igru osvijetljen, a 7.avgusta je završnica turnira i proglašenje najboljih uz svečano uručivanje pehara i medalja, a nakon toga biće organizovana žurka za sve učesnike i posjetioce turnira.

Očekujemo kao i svake godine prijavu ekipa iz susjednih gradova.Uplata po ekipi iznosi 20e, a cjelokupan prihod od uplata biće doniran Dnevnom centru za djecu za smetnjama u razvoju u Mojkovcu.

Inače, kako i sam naziv turnira glasi, ovaj turnir organizujemo u čast i sjećanje na našeg sugrađanina Slavišu – Šljaka Bajčetu koji je bio učesnik turnira i veliki ljubitelj košarke.

Zahvalnost dugujemo svima koji su nam pomogli u organizaciji, a posebno predsjedniku Mišniću, pa je Opština Mojkovac i generalni pokrovitelj turnira.

Sve dalje informacije o turniru zainteresovani mogu dobiti na broj telefona 067-350-503. DOBRODOŠLI!

Tekst: I.Vidaković

Portal Mojkovac

Pročitajte još