Savić pred Junajted: Prema Kristijanu osjećam poštovanje, ali ništa više od toga

 Savić pred Junajted: Prema Kristijanu osjećam poštovanje, ali ništa više od toga

Stefan Savić je u velikom intervjuu za španski As govorio o aktuelnom trenutku u Atletiko Madridu, a posebna tema bila je ona o kojoj se priča minulih dana u Španiji – da li je vrijeme za drugog čovjeka na klupi “kolćonerosa”.

“Nemam nikakve dileme oko trenera. On je uvijek isti, veoma motivisan, veoma fokusiran na uspjehe sa ovim timom. Mi ga slijedimo i pratićemo ga sve do smrti”, tako je Savić odgovorio na pitanje o budućnosti Dijega Simeonea na klupi Atletika.

Crnogorski as je optimista i kada je riječ o budućnosti kluba.

“Siguran sam da ovaj klub zaslužuje trofej Lige šampiona i u skoroj budućnosti će ga osvojiti”, rekao je Savić.

Na pitanje da li je opsjednut osvajanjem Lige šampiona, odgovorio je:

“Iskreno, bio sam opsjednut kada sam bio dječak. Moj san je bio da osvojim Ligu šampiona i bio sam blizu da ostvarim taj san. Bio sam baš blizu u tom finalu u Milanu, sljedeće sezone smo stigli do polufinala, pa onda do četvrtfinala… Znamo koliko je to teško, nastavićemo da pokušavamo i siguran da ćemo jednog dana uspjeti”, kazao je Savić.

Atletiko sjutra igra sa Mančester junajtedom u prvom meču osmine finala. Savić opet protiv Kristijana Ronalda…

“Prema Kristijanu osjećam poštovanje, ali ništa više od toga. Ne uzbuđuje me naročito kada igram protiv njega. Uvijek je dobro kada se igraju utakmice najvišeg nivoa, ali u Ligi šampiona je toliko mnogo velikih igrača da nas mečevi protiv njih ne mijenjaju”.

Portal Mojkovac

Pročitajte još