Savićević u Mojkovcu: „Nastavićemo sa ulaganjem u infrastrukturu“

 Savićević u Mojkovcu: „Nastavićemo sa ulaganjem u infrastrukturu“

U posjeti Opštini Mojkovac predsjednik FSCG Dejan Savićević je razgovarao sa predsjednikom Opštine Rankom Mišnićem i predsjednikom FK „Brskovo“ Slavenkom Blaževićem. I ovom prilikom izraženo je zadovoljstvo zbog dosadašnje uspješene saradnje sa Savezom i najavljena podrška na izborima u Fudbalskom savezu.

Zadovoljstvo je bilo razgovarati danas sa predsjednikom i generalnim sekretarom Fudbalskog saveza o aktuelnoj fudbalskoj situaciji u Mojkovcu, projektima koji su u našem gradu realizovani u proteklom periodu kao i o projektima koji će u budućnosti biti realizovani u Mojkovcu. Podrška koju dobijamo od Fudbalskog saveza Crne Gore je od izuzetnog značaja i vjerujemo da ćemo i u narednom periodu imati veoma uspješnu saradnju. Takođe, na sastanku smo još jednom istakli podršku FK „Brskovo“ Vojislavu Došljaku, aktuelnom predsjedniku Udruženja klubova FSCG – Sjever, na predstojećim izborima za novi predsjednički mandat“, rekao je predsjednik FK „Brskovo“ Slavenko Blažević.

Takođe, na sastanku je dogovorena pomoć Fudbalskog saveza u rekonstruisanju službenih prostorija, kao i izgradnji tribina na stadionu sa vještačkom travom.

Predsjednik Savićević će obaviti razgovore sa predsjednicima fudbalskih klubova Jezero, Ibar i Gusinje kao i sa rukovodstvima lokalnih samopuprava u Plavu, Rožajama i Gusinju.

Portal Mojkovac

Pročitajte još