U Mojkovcu odigrana međunarodna prijateljska utakmica

 U Mojkovcu odigrana međunarodna prijateljska utakmica

U Mojkovcu je odigrana međunarodna prijateljska utakmica između kadeta FK Brskovo i FK Sloboda iz Užica.U odličnoj fudbalskoj predstavi sa puno žara i borbe viđena je prelijepa fudbalska utakmica sa odličnim potezima, golovima i što je najvažnije na kraju završena fer plejom i sportskim pozdravom.

Na poluvremenu rezultat je bio 0:0, da bi u 50 minutu Nikola Vujisić sa nekih 20 – ak metara postigao prelijep pogodak za vođstvo Brskova.U 75 minutu gosti su izjednačili,da bi u sudijskoj nadoknadi postigli pogodak za konačnih 1:2.

Rukovodstvo FK Sloboda nije krilo zadovoljstvo i oduševljenje dolaskom u Mojkovac.

Po prvi put smo u Mojkovcu. Ovdje su uslovi fantastični.Sa upravom kluba obišli smo grad i moram konstatovati da je prelijep. Bili smo sa kadetima i omladincima u Bar na pripreme i u povratku za Užice odlučili da odigramo prijateljski meč sa vašim Brskovom.Sigurni smo da ćemo u budućnosti biti vaši gosti kako na turnirima koje imate, tako i na pripremama, jer su uslovi za to fantastični.Radujemo se novoj saradnji sa divnim ljudima iz FK Brskovo i prelijepog grada Mojkovca.

Poklon FK Sloboda rukovodstvu FK Brskovo

Drago nam je što nastavljamo da gradimo prijateljske odnose sa klubovima iz susjednih država.Danas smo stekli još jedno novo prijateljstvo, koje se sigurno neće završiti na jednoj utakmici.Dogovorili smo, da kada pandemija prestane napravimo još bolje odnose i da se obostarno posjećujemo i utemeljimo naše prijateljstvo.Našim gostima želim sreću u nastavku takmičenja uz želju da njihov klub ostvari planirano.

Trudili smo se i uvijek ćemo ići u tom pravcu da Mojkovac bude grad domaćin koji je inače po tome prepoznatljiv.Ljudi koji rade u klubu rade svakodnevno, marljivo i vrijedno i na najbolji mogući način afirmišu grad, ne samo u Crnoj Gori nego i u drugim državama i ovom prilikom im čestitam na tome i želim uspjeh u nastavku prvenstva svim selekcijama našeg kluba, kazao je za naš Portal Slavenko Blažević predsjednik FK Brskovo.

Trudimo se da svakodnevnim radom u klubu podižemo kvalitet i vodimo računa ne samo o igračima, nego o svemu što klubu pripada.Moji saradnici, roditelji pomažu u svakom pogledu, od čišćenja i uređenja stadiona, do nalaženja sponzora, praćenja svih treninga i utakmica.To je jedan uigrani tim koji bez interesa, iz čiste ljubavi prema gradu i klubu vodi računa o svemu sto je sastavni dio kluba.Imamo odličnu saradnju i razumijevanje od predsjednika kluba Blaževića i predsjednika Opštine Ranka Mišnića koji nam odgovore na svaki zahtjev i pomažu uvijek za sve što nam je potrebno,kazao je trener Vuksan Krušić.

Danilo Vukanić, član našeg kluba dobio je poziv za U-15 reprezentaciju Crne Gore što je još jedna potvrda kvalitetnog rada,zaključio je Kruščić.

Portal Mojkovac

Pročitajte još